BUTLLETÍ Nº 8 HIVERN 2018

25 05 2018

Benvolguts socis i simpatitzants,

Es va acostant l’estiu i ja estem pensant NOVES ACTIVITATS per aquest any. De moment no ho tenim lligat tot però us fem un petit avançament per l’agost:

Dia 4 d’agost: Ginkana nocturna / Dia 5 d’agost tarda: concurs pastissos al Barri de l’estació/ Dia 10 d’agost: Nit de St. Llorenç  per observar estels fugaços i d’altres astres a Pista Alabaus-Pla d’Anyella / Dia 11 d’agost: tarda probablement assemblea de l’associació / Dia 12 d’agost: Exposició-Filmacions d’animals de La Molina al Museu de Supermolina…. i ens falta concretar una sortida naturalística i potser un concert en petit format.

Quan no diem res no vol dir que no treballem, potser encara ho fem més i ara us posem al dia:

  1. Vam mantenir una reunió al Novembre amb el regidor de l’ajuntament Sr. Miquel Puig on li vam transmetre les inquietuds i demandes del barri de l’estació. Us adjuntem document amb les demandes i les respostes de l’ajuntament. A dia d’ara no hem obtingut cap resposta sobre si s’ha fet quelcom. Preguntats recentment a alguns veïns respecte a aquests temes ens diuen que respecte als sorolls que genera el bus, que fa el servei regular a l’hivern, mentrestant s’espera a recollir els passatgers, segueix igual, sembla mantenen els motors encesos bona part de l’estona d’espera. Tampoc han posat pilones per evitar entrin els cotxes a les voreres….potser ara amb el bon temps es decideixin a fer-ho. Està previst demanar una nova entrevista per aquest temes i altres generals pendents.
  2. Respecte als contenciosos que hem guanyat l’ajuntament ha fet: A) Ha iniciat l’obertura de l’Expedient de protecció de la legalitat urbanística del Cas Comabella propietat del Sr. Vilaseca, però ho ha fet tant malament que el tema està en mans del nostre advocat. De moment no us podem explicar més. B) Sembla van anar a prendre mides al Barri del Sitjarrespecte al contenciós del mateix però encara no ens ha arribat quelcom i no us podem informar. C) Respecte al Cas Supermolina ha dit l’ajuntament que no es podia executar, cosa bastant curiosa ja que ni el Suprem de Madrid els hi va acceptar el recurs de cassació. Està també en mans del nostre advocat. D) De moment no tenim cap informació ni document sobre  l’execució de sentència del Cas Els Coms. E) El nostre advocat ha iniciat un contenciós pel cas de l’edifici Avet  que està abandonat, ja que transcorreguts els 3 mesos des de que vam presentar un document a l’ajuntament sol·licitant  l’Ordre d’obrir expedient de protecció de la legalitat urbanística per tal que el seu propietaris Sr. Vilaseca faci la rehabilitació pertinent, a hores d’ara no tenim resposta per part de l’ajuntament. Entenem la necessitat de iniciar el procediment  ja que  l’estat és penós i representa un risc pels vianants.
  3. Un tema preocupant són els SOROLLS generats en diversos punts de La Molina: A) Veïns afectats per l’extractor de fums i les festes  dirigides a persones que venen per l’ IMSERSO que es fan a L’HOTEL SOLINEU propietat del Sr. Vilaseca. Aquestes festes es realitzen fins a altes hores de la matinada i malgrat que els veïns han fet l’ impossible per evitar-ho com és parlar amb els propietaris de l’hotel, avisos als mossos, parlar amb ajuntament  ( el qual ha dit havia avisat als propietaris) gestions al Síndic…etc encara ara segueixen els sorolls, causant greus trastorns del son i de la tranquil·litat que tots venim buscant. B) Veïns del Barri del Sitjar afectats pels sorolls i embussos provocats pels autocars que descarreguen infants i adolescents al mig de la calçada  que van a l’Alberg Verge de les Neus. També puntualment hi ha festes que provoquen sorolls a diverses hores del dia. C) Veïns de Supermolina  també afectats pel caos de mobilitat i sorolls dels autocars que hi circulen i s’aturen on volen.  D) Les molèsties generades als veïns del Barri de l’Estació  explicades abans.  E) Veïns afectats pels Sorolls derivats del funcionament de l’estació d’esquí i els altaveus. De moment en els casos que coneixem estem en converses amb la direcció de l’estació per arreglar-ho.
  4.  No sabem si l’ajuntament té fet el denominat Mapa de Sorolls que hauria de haver fet, ja que com es pot comprovar hi  ha casos de sorolls ben molestos. En la propera reunió plantejarem tots aquest problemes.
  5. PER ÚLTIM VOLDRÍEM DEMANAR LA COL·LABORACIÓ DE TOTHOM QUE S’IDENTIFIQUI AMB ALGUNA D’AQUESTES MOLESTIES PER SOROLLS O EN ALTRES PUNTS QUE ENS HO COMUNIQUI AL NOSTRE CORREU:    salvemlamolina@gmail.com                   NECESSITEM EL VOSTRE AJUT I SUPORT !!!

El grup d’activitats d’ASLM aprofita per saludar-vos cordialment.


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: