Butlletí núm. 9 – Estiu 2018

Benvolguts socis i simpatitzants,

Arriba l’estiu  i va sent hora de fer ACTIVITATS. Adjunt us enviem el 1er cartell on surten ja programades dues activitats en les que hi hem participat com a promotors, malgrat l’ajuntament de nou no ens ha posat com a tals.

ACTIVITATS durant l’agost:

Dissabte 4:  GIMCANA NOCTURNA a les 21h.30 . Inscripcions al 609881587 fins a les 20h. del mateix dia.

Diumenge 5: Concurs de pastissos a les 17h. al Barri de l’Estació.

La confirmació de la resta d’activitats queda pendent de l’ajuntament. En quan ens ho diguin us ho enviem.

REUNIONS DE L’ASSOCIACIÓ:

Dissabte 11 d’Agost: ASSEMBLEA DE L’ASSOCIACIÓ PER ALS SOCIS de 18h. a 19h. Malgrat tot si hi ha algun simpatitzant que està interessat en assistir-hi seria desitjable ens ho comuniqui prèviament.

-NOVES BONES NOTÍCIES SOBRE EL TEMA CONTENCIOSOS:

Després que el Jutjat de Girona (guanyat en 1ra instància en el cas del COMS) i el TSJC  en la resta, ens haguessin donat la raó en els contenciosos de:

L’ABOCADOR, COMAVELLA, SUPERMOLINA I SITJAR, ara ens ha arribat sentència POSITIVA pel cas PUYMORENS.  NOMÉS ENS FALTA SENTÈNCIA DEL CAS SOL I NEU.

RESTAURACIÓ EDIFICI AVET: es va enviar requeriment a l’ajuntament en data 20/11/17, van fer resolució en data 21/5/18 instant al propietari a fer certes reformes, encara que ens semblen insuficients i reclamarem la totalitat de l’arranjament exterior. Farem un seguiment de la seva execució.

Donat que l’ajuntament en alguns casos ha fet de “motu” propi l’informe de  l’execució de sentència i en altres no, però donat que els fa de forma incorrecta,  ara mateix están en mans del nostre advocat. Esperem que a l’assemblea us puguem donar més informació de com van aquests casos.

-Del tema Autocars al Sitjar i sorolls seguim en converses amb el Director de l’Alberg per trobar una solució.

-Des de fa un mes estem esperant que ens doni hora de visita el Regidor d’obres Sr. Miquel Puig per exposar-li temes nous i repassar els antics.

-Dels temes pendents amb FGC: Sorolls, s’estan arribant a acords per evitar-los. Macro camins a zona Sitjar que va destrossar el bosc, s’ha arribat a acords per minimitzar l’impacte dins d’aquest estiu-tardor.

-HEM POGUT INTEGRAR-NOS A LA COMISSIÓ D’ESTUDI DELS JJOO HIVERN 2030, PER PODER ESTAR VIGILANTS DE LA SOSTENIBILITAT DELS MATEIXOS.

El grup d’activitats i la junta d’ASLM  us saluda cordialment.
A %d bloguers els agrada això: