Butlletí núm. 5 – Abril i Maig 2017

BUTLLETÍ Nº 5 ABRIL – MAIG DEL 2017 SALVEM LA MOLINA

Benvolguts socis i simpatitzants,

ÈXIT TOTAL DE L’ACTIVITAT DE PASSI DE FILMACIONS I FOTOS ANTIGUES DURANT EL DISSABTE DE SETMANA SANTA PROMOGUDA PER LA NOSTRE ASSOCIACIÓ JUNTAMENT AMB EL GRUP MOLINEROS !!

Es va omplir la sala de FGC de gom a gom,; un centenar de persones van venir a aquesta sessió a gaudir de les imatges que va muntar l’encarregat de la Comissió d’activitats de l’associació i del grup de Molineros Eduard Vicente.

Volem agrair la col·laboració de moltes persones i famílies que ens han deixat el seu material per fer aquesta sessió de la que tots/es vam gaudir, podent veure imatges inèdites i familiars enquadrades en l’entorn de La Molina on s’aprecia com era abans de les nombroses construccions i divertint-nos amb l’aspecte dels antics remuntadors i diversos estils d’esquí d’aquells temps.

MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRE ASSISTÈNCIA!

Per l’estiu estem preparant altres activitats, entre d’elles les musicals que no vam poder realitzar durant la Setmana Santa.

US ANIREM INFORMANT!

El grup d’activitats d’ASLM us saluda cordialment,

ALTRES NOVETATS: PER FI L’AJUNTAMENT ARRANJA LES ESCALES DEL PONT DE SOBRE L’ESTACIÓ TAN LLARGAMENT REIVINDICADES PER LA NOSTRE ASSOCIACIÓ. ÉS UN ALTRE ÈXIT !!!

Fotos de l’acte:
A %d bloguers els agrada això: