Butlletí núm. 14 – Tardor – Hivern 2019-2020

Benvolguts socis i simpatitzants,

ÈXIT TOTAL DE LES ACTIVITATS DEL MES D’AGOST

El 24 de juliol va fer 10 anys que la nostra associació Salvem La Molina va començar a caminar, gràcies a l’empenta dels seus primers fundadors/es.

Les activitats de l’estiu d’aquest any han estat marcades per aquesta celebració.

FOTOS DELS ACTES DURANT EL MES D’AGOST:

DIVENDRES 2 : NIT D’ESTELS MUSICAL

A la llum dels Estels… UNA AFLUENCIA MOLT NOMBROSA …

Observació directe…… amb telescopi ……….. i música.

 

 

 

 

 

 

 

 

DIVENDRES 3 : GIMCANA 8 (ORGANITZADA PER MOLINEROS I AMB PARTICIPACIÓ DE SOCIS D’ASLM)

FELICITATS ALS NOSTRES SOCIS: FAMILIA FALGÀS !!!

Que la força us acompanyi !!

 

 

 

DIUMENGE 4 : CONCURS DE PASTISSOS

Mmmm… quina bona pinta !!

 

 

 

 

 

 

Abans de gaudir dels dolços……

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DIMECRES 14. DUET D’ACORDIÓ ( MONTSE BONET ) I VEU ( TERESA VERT )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MOLTES GRÀCIES A TOTS/ES PER LA VOSTRA ASSISTÈNCIA I COL·LABORACIÓ!

El grup d’activitats d’ASLM us saluda cordialment.

 

NOTÍCIES AL LLARG DE LA TARDOR:

Lamentem no haver-vos pogut informar del que ha succeït durant aquests mesos però com podreu veure l’activitat ha estat, de nou durant aquesta tardor, ben abundosa.

23/8/19 REUNIÓ AMB SR. XAVIER PERPINYÀ DE L’ESTACIÓ D’ESQUÍ: Segons el dossier d’ASLM han procedit a senyalitzar diversos encreuaments de senders amb pistes de Bike, per tal d’evitar accidents entre bicicletes i vianants. Es van tocar altres aspectes i s’han arranjat parcialment unes molèsties a uns veïns.

PER COMENÇAR LES CONVERSES AMB L’AJUNTAMENT HEM DEIXAT UN MARGE D’UNS MESOS PER TAL ES POSESSIN AL DIA DE TOTS ELS PROBLEMES:

30/9/19 PRIMERA REUNIÓ AMB NOU CONSISTORI DE L’AJUNTAMENT D’ALP: Presentació d’un escrit on es reclamaven un seguit d’aspectes molt importants. Molt bona sintonia i ens vam emplaçar a unes properes reunions per tal de arribar a uns acords definitius posant terminis per realitzar els arranjaments sol·licitats i activar diversos temes. Entrega del dossier complet de petits i grans arranjaments a fer.

6/11/19 PRESENTACIÓ DE LES AL·LEGACIONS A L’APROVACIÓ INICIAL DEL PDU DE REVISIÓ DELS SOLS NO SOSTENIBLES, SOBRE EL QUAL, EN LA VERSIÓ DE PROPOSTA INICIAL JA HAVÍEM PRESENTAT UNS SUGGERIMENTS A FINALS DEL 2018 :

MOLT IMPORTANT: A partir d’aquest hem pogut esbrinar que hi ha aprovat per l’ajuntament un pla parcial amb varies versions del 1992, 1999 i l’ultima del 2003 d’edificacions majoritàriament plurifamiliars i algunes unifamiliars que són una barbaritat, sobre terrenys majoritàriament de FGC i de TIMSA ( Grup Claret i Vilaseca)a la ZONA D’El GOLF ( al costat del pàrquing del telecabina). Com veureu en les nostres al·legacions deixarien una bona zona de passeig entre boscos absolutament destrossada. ADJUNTO AL·LEGACIONS I UNA FOTOCOPIA DEL PROJECTE.

US PREGO EL MIREU AMB ATENCIÓ!!

Veure Al·legacions al pla d’aprovació de sòls no sostenibles

CREIEM FERMAMENT QUE CAL REVERTIR-HO DEMANANT SIGUI DESCLASSIFICAT COM A SOL URBANITZABLE!!

Potser si les negociacions amb el Departament de Territori i Sostenibilitat no arriben a bon port en algun moment us necessitarem a tots/es per tal d’aconseguir-ho!!

12/11/19 TAULA DE TREBALL DELS JJOO: no queda clar si es faran o no. Diuen que en tot cas han de ser el màxim de sostenibles. Nosaltres no ens refiem en absolut!! Ja veieu el Pla de EL GOLF, no són bons auguris…aprofitant les possibles Olimpíades….

23/11/19 SEGONA REUNIÓ AMB EL CONSISTORI D’ L’AJUNTAMENT D’ALP: nous intercanvis de punts de vista i entrega de l’escrit de la 1ra reunió però dividit en blocs, per tal de prioritzar millor. Ens emplacem durant gener del 2020 a signar un conveni que indiqui terminis de realització d’obres i d’altres temes. Veure Desglossament per blocs del document dirigit a l’Ajuntament d’Alp.

VOLEM ANIMAR ALS NOSTRES ASSOCIATS, ESPECIALMENT ALS DEL BARRI DE L’ ESTACIÓ, PER TAL D’ASSISTIR A PROPERES REUNIONS PER DONAR INFORMACIÓ D’AQUESTES GESTIONS I DONAR SUPORT AL CONJUNT DE PETICIONS.

30/11/12 REUNIÓ SOS PIRINEUS A LA MOLINA: es van tractar temes relacionats amb el PDU de sols de diferents punts del Pirineu. A partir d’aquí integrarem una nova plataforma, Salvem Éller, de Cerdanya poble menut on es vol fer una macrourbanització.

11/12/19 REUNIÓ AMB GRUPS DE DIFERENTS ZONES DE CATALUNYA, ENTRE ELLES SOS COSTA BRAVA, PER TAL DE INTERCANVIAR PUNTS DE VISTA SOBRE LES DIFERENTS PROBLEMÀTIQUES.

– PREVISTA PER LA SETMANA VINENT UNA REUNIÓ AMB EL DEPARTAMENT DE TERRITORI I SOSTENIBILITAT PEL TEMA DEL PDU SOLS.

– DISSABTE 11 DE GENER A LES 16.30, RODA DE PREMSA A L’HOSTAL D’ÉLLER DE LA POBLACIÓ D’ÉLLER ( CERDANYA) ON ES SIGNARÀ LA INTEGRACIÓ DE SALVEM ÉLLER DINS DE SOS PIRINEUS, DE LA QUAL EN FORMA PART LA NOSTRA ASSOCIACIÓ.

US ENCORATGEM A VENIR A DONAR SUPORT I DE PAS GAUDIR D’AQUEST PETIT POBLE!!

Gràcies per la vostra atenció.

Cordialment,

Núria Martí

ASLM
A %d bloguers els agrada això: