Butlletí núm. 4 – Març 2017

BUTLLETÍ MES DE MARÇ DEL 2017 SALVEM LA MOLINA

Benvolguts socis i simpatitzants,

1) Tal com us dèiem el mes de febrer ja podem avançar-vos les activitats que es faran durant la Setmana Santa.

  1. Dissabte 15 d’abril sobre les 18.30 de la tarda: concert de alguna banda de Joves, segurament de Cerdanya fent jazz, blues, rock…estils diversos.

2- Diumenge 16 d’abril sobre les 18.30 de la tarda: projecció de pel·lícules del passat de la Molina.

(Les dues activitats es faran a l’auditori de FGC, situat davant el súper Gemma ).

Tothom que tingui pel·lícules, fotos, documents antics… porteu-los si us plau, i gaudirem compartint les nostres històries . Contacteu amb Eduard Vicente per concretar el format: tel. 609881587 i correu: evicentego@gmail.com

Us preguem que feu saber als vostre familiars i coneguts aquestes activitats!

Al proper butlletí , concretarem l’horari i més detalls dels dos esdeveniments.

El grup d’activitats de ASLM, us saluda cordialment.

Altres comunicats:

2) Hem guanyat el recurs del Hotel Supermolina al TSJC. És un nou triomf que novament ens dona la raó. Això ens dona molta força per reclamar arranjaments i per evitar hi hagin nous desastres urbanístics.

3) El síndic sol·licità a l’ajuntament d’Alp la relació de ingressos i despeses del proper 2017 i dels 4 anterior anys, cosa que fa més de 3 mesos ja havíem demanat nosaltres i es va quedar sense resposta obligada abans dels 3 mesos. L’escrit de resposta ha estat com sempre molt escassa. Sembla que l’ajuntament encara no s’ha assabentat que segons la llei de la transparència tenim dret a conèixer que volen fer i que han fet aquí a La Molina en els últims anys, però seguirem insistint fins a aconseguir-ho.

4) Encara estem esperant que l’alcalde faci la incoació de l’expedient sobre l’abocador al seu propietari, així li obliga la sentència del TSJC. No és cert sigui la Generalitat que ho ha de fer, ella sols controlarà es faci bé.

HEM ACONSEGUIT FITES PERÒ ENCARA FALTEN MÉS!

Necessitem el vostre suport amb les signatures a Change.org ( ja som 428) , i que vingueu a les nostres activitats per demostrar que tenim gent que ens dona suport, a part …. de que són molt interessants!

Junta de ASLM

Reenvia aquest link als teus contactes:

https://www.change.org/p/sindic-sindic-cat-el-ayuntamiento-de-alp-debe-preservar-el-entorno-de-la-zona-de-la-molina
A %d bloguers els agrada això: