Assamblea de socis el 23 de febrer

22 02 2019

Benvolguts /es socis/es,

Es convoca l’assemblea dels socis/es de l’associació Salvem La Molina el Dissabte 23 de febrer del 2019 des de les 16.30h. fins a les 18.30h. en el local dels apartaments MARESME NEU situats a la carretera de La Molina davant l’Alberg Verge de les Neus. Ordre del dia:

  1. Aprovació acta assemblea 11/8/18ADJUNTO DE NOU.

  2. INFORMACIONS GENERALS SOBRE TEMA CONTENCIOSOS “Voleu tenir un bon resum de tot el què s’ha fet i aconseguit amb el vostre suport a l’Associació en aquests anys” ? “Un balanç de situació” a tall d’agraïment per la vostra contribució econòmica, escalf i suport ADJUNTO RESUM ACTUALITZAT.

  3. Quina ha de ser la nostra posició davant la Candidatura a les OLIMPÍADES d’hivern 2026 o 2030? Adjunto: argumentari a tractar ( també doc. complementària Recordatori de punts concrets que vam presentar a la 1ra Comissió dels JJOO i ja votats). VOTACIÓ.

  4. Altres informacions: a) De l’últim butlletí de tardor: ACLARIMENTS I NOVETATS ADJUNTO DE NOU. b) TEMA DE LES PEDRES: INICI GESTIONS PER ADVOCAT VOTACIÓ.

  5. FINANCES: a) Balanç Ingressos-despeses. b) Degut a la gran quantitat de contenciosos iniciats en el 2009 i dels 2 últims problemes que calia resoldre per la inacció de l’ajuntament actual ( EDIFICI AVET , aprovat l’inici del contenciós en assemblea i l’últim el TEMA DE LES PEDRES abocades sobre el replà de davant Hotel La Molina) ens trobem en la necessitat de sol·licitar-vos un petit esforç econòmic , i esperem que únic, que consistiria en l’aportació de la meitat d’una quota a pagar el proper més de Abril. JUSTIFICACIÓ ECONÒMICA EN EL BALANÇ INGRESSOS-DESPESSES ANTERIOR => VOTACIÓ.
  6. Propostes Activitats Setmana Santa i Estiu.

  7. Precs i preguntes.

DONADA LA IMPORTÀNCIA DELS TEMES A TRACTAR PREGARIEM LA MÀXIMA ASSISTÈNCIA O DELEGACIÓ DEL VOT.

Cordialment,

Núria Martí

Presidenta d’ASLM

………………………………………………………………………………………………………………………………………

DELEGACIÓ DE VOT : El/La sotasignant, soci/a de L’ASSOCIACIÓ SALVEM LA MOLINA

concedeixo autorització al Sr./Sra……………………………………………………. per a l’assistència i

votació a l’assemblea del dia 11 d’agost del 2018 a les 18h. que es realitzarà al local social dels Apartaments Maresme Neu.

NOM I SIGNATURA DEL SOCI/A: ………………………………………………………


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: