Eleccions municipals

17 04 2011

ELECCIONS MUNICIPALS : Perill de sensibilització social      Abril 2011

S’acosten eleccions municipals i al carrer s’oloren canvis. Ja fa unes setmanes que assistim a les inauguracions accelerades per part d’alcaldes i altres càrrecs d’obres i equipaments varis encara inacabats. D’això, fins a cert punt, estem acostumats.

 Però aquest any “is different”. Les retallades econòmiques i pressupostàries les tenim allà a on anem; sanitat, infraestructures, cultura, inclús en la velocitat anant en cotxe!!!.

Però Alp és encara “more different”; aquest any i gràcies a la proximitat d’eleccions, ha estat marxar la neu i arreglar carrers, tapar forats i fer visites de germanor. Actuacions típiques a on les hagi. El que possiblement no es podrà arreglar és el fet que no tirin endavant les ampliacions a l’estació d’esquí de La Molina amb els nous remuntadors ( no oblidem que és motor econòmic del municipi i la comarca), o que  no s’arreglin els camins amb valor turístic per passejar, que els parcs infantils estiguin fets malbé o que les faroles segueixin tortes i sense funcionar per falta de pressupost.

Ara bé, és molt possible que la pròxima legislatura municipal sigui difícil econòmicament, però el més preocupant es que també ho sigui d’idees i enginy guanyador. I si no esperem els programes electorals dels pròxims candidats municipals.


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: