La Plataforma obre la via penal

17 02 2011

Salvem La Molina denuncia per la via penal  un abocament de terres i tala d’arbres en sòl forestal, per un suposat delicte al medi natural.

L’associació Salvem La Molina ha contractat els serveis jurídics de l’equip d’advocats penalistes Jufresa y Asociados, per tal de portar per la via penal les denúncies presentades al contenciós administratiu.

En la primera d’elles es denuncia un abocament de terres i tala d’arbres en sòl forestal, per un suposat delicte medi ambiental. Un sòl que en el nou POUM queda re-qualificat en  zona residencial i serveis, sense recuperar l’espai natural malmès.

L’associació Salvem La Molina, seguirà lluitant per la defensa de l’espai natural d’Alp, La Molina i Masella, com a bé de la comunitat, i la fa extensiva a tots aquells veïns i visitants que hi vulguin col·laborar.

Num compte per col·laboracions: Caixa Catalunya 2013 – 0633 – 91- 0200361509


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: