Es notifiaca als afectats el contenciós administratiu

17 02 2011

El jutjat contenciós administratiu de Girona fa arribar a interessats i afectats comunicació del recurs contenciós presentat per l’associació.

Enmarcat dins de les actuacions portades a terme per l’associació, les 8 denúncies adminstratives fan referència a pressumptes actes il·legals o irregulars dins del encara pla urbanístic vigent i que el nou plà d’ordenció Urbanístic municipal (POUM) vol regularitzar.

La plataforma insta als afectats a informar-se sobre els fets que s’al·ludeixen i, si ho considera oportú, es sumi a la causa per aconseguir que el nou pla urbanístic no tiri endevant i faci que La Molina quedi més malmesa del que està i es cerquin altres models de potenciar un espai natural que segueixi la legalitat i les necessitats generals d’un poble.

Per més info i contacte nopoum@gmail.com


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: